maanantai 22. maaliskuuta 2010

Helmiä elämässä

Tänään valmistui eilen Ikaalisissa aloittamani sivu "KUMMIPOIKA". Liimasin sivuun BasicGreyn helmikoristeita, jotka olen kauan sitten ostanut, mutta en missään vielä käyttänyt. Naapuripöydässä skräpännyt Xing käytti tämäntapaisia juttuja, vaaleanpunaisia, ja siinä tuli puheeksi Ommun kanssa nämä käyttämättömät helmet.
Niin että Ommu: tässä haaste sinulle, kaiva helmet esille ja käytä ! Ja vielä kerran, oli tosi kiva tavata!

Ja lisää "helmiä" elämään eli Ikaalisissa akryylimaalin käyttöä Helin työpajassa harjoiteltiin ja saatiin hyviä vinkkejä: tässä yksi tulos; kannet albumiini aiheena jooga. Kanteen kirjoitin John Selbyn ajatuksia kirjasta Seitsemän mestarin tie:
"Sydämeni on avoin. Tiedän kuka olen. Olen tässä ja nyt." Joogassa muistutetaan usein olemaan tässä ja nyt, joten aattelin, että tämä kansi voisi osallistua Inspiroidu-
haastekisaan#99, jossa on sama aihe.
Kiitos kaikille seurasta Ikaalisissa ja tavataan kesällä!

4 kommenttia:

 1. tosi kaunis asettelu tuossa kummipoikasivussa. Hyvältä näyttää myös albumin kansi, oli hyvä työpaja:)

  VastaaPoista
 2. Tykkään tosi paljon sekä kummipoikasivusta että maalatuista kansista: näyttävät hyvältä!

  Ja loistavaa, kun heitit haasteen Ommulle takaisin, sillä "eihän näitä raaski käyttää" vaikka lopputulos olisikin yhtä hieno kuin tässä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kiitos, kiitos! Oli tosiaan ilo tutustua - ja otan haasteen vastaan, mutta tämä viikko on sen verran kiireinen, että palaan asiaan ensi viikolla.

  Tuo kummipoikasivu on kyllä todella namunen, ja nyt harmittaa, etten ollut maalikurssilla, sillä kannet näyttävät herkullisilta!

  VastaaPoista
 4. Vau, miten hieno sivu ja kannet! Lisää maalailuja odotellessa. Oli tosi kiva tutustua!

  VastaaPoista