lauantai 28. elokuuta 2010

Suomalainen kahvikriisi??

Päävärit:punainen, sininen, keltainen olivat lähtökohtana getinspired-haasteessa 122. Vahvat värit, ihan näin raakana käytettynä kuin tässä mun sivussa, sekoittamallahan saadaan sitten vaikka mitä !
Otsikon sanat KAHVI ja KRIISI teinkin itse Sannikan innoittamana ja saapahan tällä konstilla ainakin mieleisensä väriset kirjaimet, journalingin kirjoitin rohkeasti suoraan leiskaan, ei tainnut tulla painovirheitäkään! Keltaista voimaa vastaan jätin pienen kakkupaperin valkoiseksi. Eipä tullut turhaan teetettyä paperikuvat näistä kahvipaketeistakaan, ainakin sininen väri osui kohdalleen!

5 kommenttia:

 1. Juu, painovirhepaholaiset on kyllä väliin kamalia...

  Kivan värikäs sivu ja tosi hyvin oot saanu käytettyä ainoastaan päävärejä!

  VastaaPoista
 2. Hauska. Ikään kuin sinisiä sokeripaloja nuo pienet :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään otsikosta, itse en ole koskaan noin uskaltanut kokeilla (kun ei siitä muka tulisi mitään). Kruunu on hauska lisä, ja teksti sai kahvinystävän hymyilemään. Eikös ne hinnat kohta nouse??

  VastaaPoista
 4. Tässä on erityisen hauskaa se, että on samantapaista tunnelmaa kun markettien mainoksissa! keltainen ja punainen ja sitten toi tekstaus mitä ennen vanhaan tehtiin, kun ei vielä ollu printtereitä. Mä siis kun olin 90-luvun alkupuolella kaupassa töissä, niin siellä oli somistamossa neiti, jonka tehtävänä oli tekstata niitä isoja hintalappuja. ;o)

  VastaaPoista
 5. Puuhapetenvaimolla on loistavan tarkka silmä: minäkin olen(olin) somistaja toiselta ammatiltani eli tekstityyppi on just sitä ennen printtereitä ;0)

  VastaaPoista