maanantai 16. tammikuuta 2012

PISCES

Pitkästä aikaa tein sivun skräpäten ja osallistun tällä sivulla nimeltään PISCES eli KALAt, niinkuin se on englanninkielisessä horoskoopissa, TakeAWord-haasteeseen. Haasteen aiheeksi annettiin sana FISH. Upeita kuvia löysin 60-luvun eläintietokirjasta.
Käytin tässä jonkinlaista tajunnanvirtaa tekstissä, mutta voi olla ettei se aukea ainakaan englanninkielisille ihmisille.Onneksi kaikki hyväksytään! Tärkeintähän on osallistua!?

6 kommenttia:

 1. Great idea! I never thought about that.

  VastaaPoista
 2. Nice collage and great take on the theme.

  VastaaPoista
 3. Hieno kortti. Kyselit, että teenkö paljon ATC-kortteja. Nyt olen taas innostunut kun pariin vuoteen en ole pahemmin tehnyt kuin silloin tällöin. 2006 taisin tehdä ekat ja sitten niitä on n. 800 tullut tehtyä ja suurin osa vaihdettua. Enää en oikein jaksa kauheesti vaihdella, mutta ei sitä tiedä jos taas siihenkin innostuu. Flickrin kautta tuli ulkomaisten kanssa vaihdettua ja ihan suomalaistenkin kanssa. Pitääpä kurkistella mitä kivaa sinulta täältä löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis,käytännössä, jos haluan vaihtaa kanssas atc-kortin, niin lähetän sulle postitse omani ja sä lähetät mulle, niinkö? Mä oon tehnyt about 20 atc-korttia, joten en paljon asiasta ymmärrä! Voisithan "koevaihtaa" mun kanssa eli haluaisin tehdä niinkuin kuuluukin.

   Poista
 4. Hei Sirppis! Pisces/kala-sivusi on hauska ja kokonaisuutena oikein hyvän näköinen!

  VastaaPoista
 5. Hih, hauska leiska! Mäkin olen kalat, jee! :)

  VastaaPoista