sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Vuosikirjani 2013 joulukuu

Niinpä...viimein tuli kirjani viimeinen aukeama "viimein tuli joulukuu". Olisiko havaittavissa helpotuksen tunteita ilmassa vai haikeutta? No, molempia tietenkin, sillä toisaalta on hyvä ,että on olemassa "velvoite"  joka kuukauden sivusta, tuleehan tarttua työhön sen vuoksi, mutta joskus sivun aikaansaaminen tuntui pakkopullalta!
Matkan varrella huomasin sen, että päivittäisiä merkintöjä en kyllä pysty näin kirjaamaan enkä edes haluakaan. Kun selaan vuosikirjaani taaksepäin, huomaan olevani joihinkin sivuihin tosi tyytyväinen ja toiset taas eivät tyydytä ollenkaan.
Nämä joulukuun sivut onnistuivat aika mukavasti, sillä enemmän kuin kaiken kirjaaminen, mua viehättää aukeaman kokonaisuus, värit ja elementit. Taskussa on henkilökohtaisempaa tarinaa ja monet sivun elementit toimivat vain itselleni tuomaan muistoja joistain asioista ja tapahtumista.
Vuosikirja-projektini päättyy tähän, kiitos kaikille seuranneille ja erityiskiitos mukavista kommenteista!
Uudella, isolla työpöydälläni odottaa jo seuraavat kirjat ja projektit: ATC-korttien tekeminen ja mixed media-kirjat, JEE!!   Hyvää uutta vuotta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti