sunnuntai 27. syyskuuta 2009

She loves you, yeah,yeah.....


Haaste # 74

HEMPEÄÄ JA HÖRHELÖISTÄ

Millaisia mielikuvia sana hempeä herättää? Onko se pastellisävyjä ja pieniä perhosia vai pehmeitä pitsejä ja pieniä sydämiä? Tässä haasteessa voi vähän jopa liioitella, tarkoitus on saada aikaan siirappia ja sulaa suklaata - jos nyt ei ihan kirjaimellisesti kuitenkaan. Ehkä hempeys on romantiikkaa, ehkä unelmia? Ehkä se on tyttömäisyyttä tai omia lapsuuden muistoja, pehmoisia peittoja tai pieniä tossuja. Hempeys voi olla myös sanallista, runsasta runoutta tai tunnustuksia rakkaudesta. Olipa aihe mikä tahansa, tavoitteena on saavuttaa hempeä ja hörhelöinen tunnelma!
Tässä nuoruuden ihastukseni The Beatles ja etenkin Paul McCartney, joita lopulta pääsin näkemään Lontoossa 2002 ja kuvahan siitä tilanteesta piti ottaa. Voi olla, että oli luvatonta koskettaa ihailunsa kohdetta, mutta ei Paul itse siitä pahastunut eikä kai Madame Tussaudkaan. Tämän lähemmäksi en sitten koskaan rakkauteni kohdetta päässyt ... tai eihän sitä vielä tiedä ..???

Leiskan värit nappasinBasic Greyn ihanasta kukkapaperista "tea with Jane" ja leimailua testasin kaiken uhalla loppuvaiheessa.

2 kommenttia:

  1. Hups, kävin kyllä jo täällä ihastelemassa mutta en sitten kai ehtinytkään kommentoida. Aihe on ihan mahtava, tosi hauska :) Ja hempeä kuin mikä, nuoruuden ihastus... pojatkin on tuossa vielä niin nuoria ja vetreitä :D Sitä en osaa kuvitella, miksi pikkukuvat on väärin päin, kun oma blogini on eri palvelussa ja kuvatkin kulkevat aina kuvankäsittelyohjelman kautta. Tietäisköhän joku toinen blogspot-käyttäjä?

    VastaaPoista
  2. Voi miten kiva aihe :D
    Ihanan runsas ja hempeä sivu, ihastelen kaikkia kivoja yksityiskohtia :)

    VastaaPoista