torstai 29. lokakuuta 2009

RantapojatOlipa jälleen haastetta kerrakseen uudessa Inspis Twist-78 leiskassa. Ympyrämuoto tuntui ensin hankalalta ja moni astia pääsi muotiksi ympyröille ennenkuin innostuin. Kuva on viime kesältä-09 ja annoin sille nimeksi Rantapojat, vaikka ensin oli mielessä Beach Boys, mutta suomeksi sanojen käyttö on kuitenkin luontevinta.
Löysin pieniä simpukoita, värillisiä kiviä ja muutaman paljetin sekä helmiä, joita olen joskus skräppäilyharrastuksen alkuinnostuksessa ostanut. Nyt ne löysivät paikkansa!
Simpukat liimasin Glue Dotseilla ja kivet sekä paljetit Rangerin Liquid Pearls-värillä white opal, jolla tein muutamia pieniä pisteitä joukkoon, kun kimalteista innostuin.
Kehykset isolle ympyrälle liimailin käsintehdystä paperista, jonka reunat revin risaisiksi.Ympyrän kehällä olevat pallot leikkasin toisesta valokuvasta, otin silloin kuvan myös pelkästä rantahiekasta ja nyt sekin tuli käytettyä! Tätä samaa konstia olen käyttänyt aiemmin blogisivullani Luonnon omat kuviot.

3 kommenttia:

  1. Hauskaa tuo käsintehty paperi, kun se muistuttaa hieman hiekkaa. Kiva idea on nuo valokuvasta leikatut pallurat, ihan kuin tuo iso kuva jatkuisi niissä. :) Simpukoista tykkään myös!

    VastaaPoista
  2. Hienot valokuvapyörylät! Kesäinen uimarantameininki koko leiskassa.

    VastaaPoista
  3. Tykkään meren ja hiekan sävyistä sivussa, ja pyöreät muodot sopivat hyvin ranta-aiheeseen. Ihan erityisesti ihastuin kyllä minäkin noihin pieniin valokuvaympyröihin :)

    VastaaPoista