tiistai 2. helmikuuta 2010

10 cm liian lyhyet hihat

Näin pakkasilla on tarvinnut usein villapaitaa ja mulla on näin komea, pikkusiskoni kutoma, mutta jostain syystä hihat ovat liian lyhyet ja juuri sen 10 cm, mikä oli Inspiroidu-haasteessa #92 aiheena.Villapaidan alle puin ruskean paidan, että kuvasta erottuisi se, kuinka paljon hiha on lyhyt.Olisi ehkä kannattanut laittaa valkoinen pusero, koska ruskea näkyy valokuvassa aika huonosti. Skräppäsin sivun tosi nopeasti, eniten meni aikaa koristeen kutomiseen.Kudoin pienillä puikoilla ja sitten pujotin hammastikut puikkojen paikalle.Harmaat huopalumikiteet olen ostanut valmiina Iittalan tehtaanmyymälästä , ne ovat varmaan tarkoitettu joulupöydän koristeluun ja löysin ne alekorista. Paperit ja numerot ovat BG:n, mustan paperin revin ColorCore-lehtiöstä Black Magic. Sivu on aseteltu American Crafts-skräppipohjalle.
Niin ja olisi sitä voinut rajata kuvaa hieman, nyt allaolevan läppärin johdot näyttävät kuuluvan sivuun! Mulla oli taas kiire ottaa kuvaa, kun vielä oli päivänvaloa, onneksi päivät tästä vaan pitenevät ja valostuvat.

6 kommenttia:

 1. Tykkään asettelusta. Ja tuo punainen tuo kivasti ja riittävästi väriä sivuun.

  VastaaPoista
 2. Ihastuttava lisä tuo pikkuruiden kudelma!

  VastaaPoista
 3. Yritinpä eilenkin kommentoida, mutta jostakin syystä en pääse läpi. Minustakin nuo koristeesi ovat aivan ihastuttavat!

  VastaaPoista
 4. Ihana sivu. Tykkään väreistä ja aihe on kyllä juuri soppeli tähän. Pieni kudelma kruunaa kaiken.

  VastaaPoista
 5. Sympaattinen tuo kudottu osuus ja mahtava löytö alekorista. Tykkään!

  VastaaPoista
 6. Ai vitsi että on mahtavat koristeet ja kiva asettelu! :)

  VastaaPoista