maanantai 8. helmikuuta 2010

Lämmin rakkaussuhde


Mikä on intohimosi, mikä on rakkautesi kohde? Mistä nautit ja mihin uppoudut täysillä? Mikä on asia, joka saa sydämesi sykkimään, mistä saat intoa ja energiaa? Mikä on vienyt sydämesi?
Inspiroidu- haaste#93 toi ensimmäiseksi mieleen tietenkin oman armaan ja rakkauden, mutta eilen illalla, kun join iltateetä , sainkin teelaatikon kannesta idean tehdä sivu kirjoista, jotka on kirjoittanut Alexander McCall Smith. Mulla on kaikki Suomessa ilmestyneet Mma Ramotswe-sarjan kirjat, tuotantoa kirjailijalla on muutakin melkoisesti. Illalla sängyssä lukiessa, näistä kirjoista huokuu lämmin afrikkalainen tunnelma.
Yritin tehdä sivusta mahdollisimman iloisen ja värikkään. Liimailin tyhjentyneestä teepussilaatikosta leikattuja paloja leiskaan ja jotain "afrikkalaista" on puuttuvien pahvikirjaimien korvaaminen geelikynällä kirjoitetuilla kirjaimilla, so human, vaikka toi päätelmä onkin ihan oma ja vailla omakohtaista kokemusta itse Afrikasta.
Tätä sivua tehdessä oli hauskaa!

6 kommenttia:

 1. Ihanaa väriterapiaa, sopii niin hienosti aiheeseen! Samaiset kirjat kuuluvat täälläkin suosikkeihin :)

  VastaaPoista
 2. Ihana leiska!

  Kävin itse viime kesänä Namibiassa, siellä pisti silmään se, ettei todellakaan ollu kankaita niissä kaikissa ihanissa väreissä, jotka afrikasta yleensä ensi tulee mieleen... (tosin oli niiden talvi, etten tiedä johtuuko siitä...)

  VastaaPoista
 3. On kyllä ihan noiden kirjojen näköinen leiska, hyväntuulinen ja lämminhenkinen!

  VastaaPoista
 4. hauska sivu, hauskaa että meillä on samanlaisia koristeita käytössä :D vaikka sivut muuten niin erilaiset. mäkin tykkään noista kirjoista, ja afrikka muutenkin on lähellä sydäntä!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa värikylläisyyttä tosiaan!

  VastaaPoista
 6. Mukavan värikäs! Minäkin rakastan näitä kirjoja <3

  VastaaPoista