maanantai 12. huhtikuuta 2010

Onni on...

Olipa Ommun kanssa Ikaalisissa juttua LETTER- kokoon tehdyistä sivuista, mutta enpä tullut kysyneeksi sivun kokoa silloin. Tämän sivun tein kokoa 81/2 x 11. Bongasin tämän koon jostain skräppilehdestä. Olisikohan tämä sit LETTER??
Voisiko joku asiaa tunteva vahvistaa tai korjata, jos oon väärässä? Ommu, help!
Onko tähän kokoon saatavissa albumeita tai muovitaskuja?
Paperit ovat BG:n keväisiä, innoittavia papereita, helmiä vai onko noi sitten timantteja , innostuin myös liimailemaan. Alempana oleva valokuva on otettu vain liinan kuvioista, päälimmäisessa kuvassa on liina meidän olkkarin pöydällä kukkakimpun ja joogaavan matkamuiston seurassa.

3 kommenttia:

 1. Ommun puolesta: on letter, ja hauska, että Ommun esimerkki innosti!

  Tässä koossa saa albumeita ja muovitaskuja esim. American Crafts ja monet muut. Tämän koon sivut voi laittaa myös 12*12 tuumakoon albumiin, näyttää kivalta, kun eri kokoja on vierekkäin. Ostohetkellä kannattaa olla tarkkana siitä, onko albumi tai muovitasku 11*8,5 vai 8,5*11 (siis pysty- vai vaakasuoraan), jotta saa mieleisen :)

  Tosi kauniita myös vesivärillä värjätyt suodatinpaperikukat alemmissa sivuissa <3

  VastaaPoista
 2. Xing ehtii aina ensin! :) Minulla on nuo letter-koon sivut samassa kansiossa A4-sivujen kanssa, ja sopivat muuten juuri ja juuri A4-muovitaskuihinkin. Teen aivan hirmuisen harvoin 12x12 -sivuja.

  Tuo matkamuisto näyttää tosi hauskalta!
  Ja eikö olekin ihanaa, että iloa tuovat pienet asiat, joita maailma on täynnä!

  VastaaPoista
 3. Ihana sivu! Ihana idea tuo kuvan mukaan leikattu kuviopaperi :) Kokonaisuus näyttää todella hyvälle!

  Kiitos kommentista, se lämmitti kovasti!

  VastaaPoista