keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Sulamaton lumiukko

Teippaamisesta inspiroiduin tähän sivuun ilmastointiteipistä, jossa on mielestäni kylmä, talvinen väri ja kiilto. Ensin yritin leikkurilla ottaa ympyröitä teipistä, mutta teippihän tarttui kovalla otteella leikkuriin, hyvä kun sain siitä teipin irti! Lopulta päädyin vain rutistelemaan käsissäni teipin ympyräksi; kyllä on tarttuvaista tavaraa.
Dymoteippi on sitten toista laatua teipeistä sivussa. Tilasin Glimmer Mistiä Kruununjalokivestä ja sitä suihkuttelin sivuun eikä mua haittaa isot täplät, päinvastoin. Hauska tehdä tätä sivua!

6 kommenttia:

 1. Hauska lumiukko ja hauska sivu! Olitpa uskalias, kun kokeilit teippiä leikkuriin. Otsikko toimii tosi hyvin ja samoin nuo maalatut ympyrät.

  VastaaPoista
 2. Mustakin otsikko on tosi kiva, ja ihan erityisesti tykkään maaliympyröistä :)

  VastaaPoista
 3. hieno otsikko, ja tykkään kaikista maali, suihke ja muste jutusista kovasti! Näkee, että sulla on ollut kyllä hauskaa tämän kanssa, hyvä!

  VastaaPoista
 4. Otsikossa on hauskaa, kun siitä voi lukea erikseen isolla kirjoitetun tai tekstin kokonaan, ja molemmat toimivat yhtä hyvin. Muutenkin tasapainoine sivu, jossa mukavia yksityiskohtia.

  VastaaPoista
 5. Mäkin tykkään tästä kerroksellisuudesta kovasti! Ohut rajaus kokoaa sivun kivasti.

  VastaaPoista
 6. Hyvä että leikkuri ei mennyt teipistä rikki. Koin jo aluksi kauhunhetkiä, kun aloin lukea siitä :) Ihanat rypistetyt teippikukat, tosi hyvä idea!

  VastaaPoista