tiistai 25. toukokuuta 2010

Tunnelma katossa"Kärpäsenä katossa" on tämänkertaisen getinspired- haaste#108 lähtöajatuksena. Aika herkullinen asetelma riippuen tilanteesta. Toisaalta harvoin saa napattua valokuvaa, jos ei ole kärpäsenä katossa???
Näissä Ikaalisissa ottamissani valokuvissa ilma on sakeana ideoista, vinkeistä ja hauskasta keskustelusta. Koska olin ilman kaveria matkassa, joskus tuntui siltä, että "pääsisipä nyt tuonkin jutun kuulemaan" eli muutama kärpänen kuuntelemassa ja katsomassa pöytäkuntien ympärillä olisi ollut tarpeen!Kraft pohjana miellytti silmääni ja tarinointikukkaseenkin olen aika tyytyväinen, koska askartelin sen itse,mutta oma käsiala: siinä omasta mielestä olisi aina korjattavaa! Sivun otsikko: Tunnelma KATOssa...no, mulle tulee joskus näitä moniaatoksellisia otsikoita.

6 kommenttia:

 1. mä tykkään kyl tosi paljon tosta tarinointikukkasesta!

  VastaaPoista
 2. Hauska sanaleikki otsikossa! Ihana lisä tuossa kukassa nuo ympyräiset paperisuikaleet. Useamman kerran olen käynyt teoksiasi katselemassa, mutten vaan ole aiemmin saanut viestiä aikaiseksi. Kivoja juttuja teet!

  VastaaPoista
 3. Hauska kukkanen, hauska otsikko, hauskat kärpäset. Seuraavalla kerralla mukaan vaan jutusteluun!

  VastaaPoista
 4. Hieno! Siellä Ikaalisissa olisi kyllä pitänyt olla joku systeemi suunniteltuna, miten ihmiset tutustuis paremmin toisiinsa.

  VastaaPoista
 5. Onpa kiva tuo kukkanen! Me sentään vähän juttelimmekin :-)

  VastaaPoista
 6. Kiitos sympatiasta "yksinäistä" skräppääjää kohtaan, mutta kyllähän mä juttelin monen teistä kivoista ihmisistä kanssa: Sannikan, Ommun, Shysin, Omulin, Xingin, Pikkuhelistimen ja hänen isovanhempiensa kanssa; ja Ommu osoitti mulle monta kasvoa blogien takaa! Tutustutaan lisää LeikkaaLiimaa-tapahtumassa!

  VastaaPoista