tiistai 29. kesäkuuta 2010

Kaunis ja rauhallinenMuutama viikko sitten menetin erään rakkaan ja tärkeän ihmisen ja se haikea oloni heijastuu tämän sivun kautta. Keskellä kesää on pysähtynyt ja hiljainen olo niikuin näissä kuvissa, muutama talvinen perhonen leijailee rauhallisen maiseman yllä.
Akryylimaalia käytin ylä- ja alaosassa. Osallistun tällä sivulla getinspired#113-haasteeseen, jossa aiheena on jokin kaunis asia.

6 kommenttia:

 1. Kaunista on! Tosi hyvältä näyttää vellum, jonka päälle olet maalannut.

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä kuin PiaK, ja perhosetkin on herkkiä - jännä kontrasti lumen ja jään keskellä. Mulle tuli mieleen jäätynyt järven pinta, jonka läpi näkyy vettä ja ilmataskuja. Löydän tästä paljon symboliikkaa.

  VastaaPoista
 3. Olen hengessä mukana surussasi.

  Kaunis on luonto kuvissasi - ja sivu tekee niille oikeutta. Minäkin löydän tästä paljon symboliikkaa. Hienosti olet onnistunut!

  Mies tivaa nyt kovasti kommenttisi perusteella, että mitä oikein hänestä kerroin. En millään muista. En varmaan mitään kamalaa. Mitä se oli, että hän saa mielenrauhan?

  VastaaPoista
 4. ommu,kiitos!
  laitoin "selvityksen" sun sivulle kommentteihin!

  VastaaPoista
 5. Hei Sirpa,
  voimia sinulle surussasi.
  Toivoo Iitu

  VastaaPoista
 6. Ihanan rauhallinen sivu. Heinosti olet saanut kuvien värejä käytettyä sivussa. Hyvä idea maalata vellumia akryylimaalilla.

  VastaaPoista