maanantai 2. elokuuta 2010

Lempiaineeni

Getinspired haaste118 antoi aiheeksi tekstitaustan. Olen säilyttänyt vanhaa lukion ainettani muistona lempiaineestani koulussa, mikä oli läpi kouluvuosien ainekirjoitus. Muistan, kuinka jännittävää oli saada aihe ja ruveta kirjoittamaan, lyijykynien rapina vain kuului luokassa.
Osa aineesta on tämän sivun taustana (kopiona) ja punaisella olen ympyröinyt opettajan antamat plussat sivun reunassa, aineesta sain arvosanan 9 ja ope oli kirjoittanut loppuun, että "varo liikaa pateettisuutta".(Ai,että minäkö??!) Otsikkona oli jokin elintasokilvoittelua koskeva aihe.
Sivun koko on 8"x8", uusi mulle, mutta aion tehdä jatkossa näitä lisää ns. omaan kansiooni, siis sivuja oman elämän tapahtumista.Kansion ostin Bellesiltä, toivottavasti taskuja saa jatkossakin! Noi Thickers-kirjaimet ovat aika raivostuttavia, siis huono liima niissä, eikö?

4 kommenttia:

 1. Kyllä näin opettajaihmisen mieltä lämmittää, että joku tykkää kirjoittaa aineita, toisille se kun on niin pakkopullaa. Ihana aihe siis. Nuo tuon malliset thikersit on todella huonoja kestämään kiinni. Itse liimaan ne aika liimalla sivuun kiinni. Lisäksi niissä oleva liimapinta on kovin tahmaista ja jos haluaakin muuttaa jotain kirjaimen paikkaa jää paperiin rasvainen läntti mutta tykkään niistä kyllä muuten valtavasti.

  VastaaPoista
 2. Jännä, hieno sivu! Hyvä idea tekstitaustaksi, pilkahdus punaista (tai siis kaksi pilkahdusta, hienosti toisiaan tasapainottamassa), kaksi valokuvaa eri ajoilta, kaunista leimailua, ihanaa vihreää...

  VastaaPoista
 3. Todella hieno sivu - Pia tuossa jo luettelikin mitkä kaikki toimii, olen samaa mieltä! :-)

  VastaaPoista
 4. Ihana, aivan mahtavaa uusiokäyttöä aineelle <3 "Varo liikaa pateettisuutta" sai minut myös nauramaan makeasti: voi olla, että minun pitää joskus itse skräpätä sillä otsikolla :)

  VastaaPoista