tiistai 31. elokuuta 2010

Minialbumi Elli-kissasta

Olin eilen Skräpteekin minialbumikurssilla ja tässä aikaansaannokseni.Ihan näin pientä en ole aikaisemmin tehnyt ja omat haasteensa on tehdä minikoossa, mutta olen ihan tyytyväinen, kiitos vaan Miialle ja mukavalle seuralle vielä kerran.
Kotona koristelin albumin sivuja lisää ja tuntui, että ideoita syntyi tekemisen aikana aina vain lisää!
Suurin osa tarvikkeista on kurssilta ja siellä sai mukavasti kokeilla monenlaisilla työkaluilla ja sai vinkkejä niiden käyttöön.
Tosi rentouttava ja mukava kurssi, sillä aina on kiva kuulla muiden ajatuksia harrastuksesta ja huomata , että samoja ongelmia sekä iloja on kaikilla.


Ongelma on kans tää kuvien saaminen blogissa siihen mihin haluaa, mä en ole tässä itseeni kovin tyytyväinen!No, kaipa näistä selviää tarkoitus!

5 kommenttia:

 1. Hei!

  Kiitos myöskin minun puolesta mukavasta seurasta, oli kiva tutustua. Hieno tuli sun minialbumista, mä sain omani myöskin eilen valmiiksi. Minialbumia oli tosi kiva tehdä ja ideoita tosiaan syntyi koko ajan lisää. Upeita leiskoja sulla muuttenkin, tykkään kovasti sun tyylistä. Toivottavasti nähdään jossain vaiheessa taas askartelun merkeissä.

  VastaaPoista
 2. Suloiselta minarilta näyttää!

  VastaaPoista
 3. Joo, hauskan näköinen minialbuumi kisusta!
  Kiva myös tää sivujen uusi ulkonäkö :)

  VastaaPoista
 4. Kuinka mini tuo mini on? Blogissani on sinulle arvostusta, käy kurkkaamassa :)

  VastaaPoista