torstai 26. elokuuta 2010

YY,KAA,KOO... kohti uutta !
Aivan alussa, starttiviivalla, lähtöruudussa. Ehkä se on juuri alkanut koulu, uusi työ tai muu uusi vaihe elämässä. Vai onko lähtöruutusi kartta uuteen kaupunkiin? Lähtöruutuun saattaa joutua joskus myös palaamaan, joten ehkä omassa lähtöruudussasi oleminen tarkoittaakin pettymyksiä?
Sivuuni talletin jokasyksyisen intoni uusia asioita kohtaan ja aina tunnen olevani starttiviivalla odottamassa käskyä 1,2,3 NYT!
Getinspired-haaste121 antoi sopivan lähtökäskyn! Otsikko syntyi vasta tehdessä, yleensä lähden otsikon ajatuksesta hakemaan kuvia ja papereita, nyt kävi päinvastoin. Kokeilin sivuun eka kerran Kruununjalokivestä tilaamaani Holzin tissue-teippiä, tuntuu aika mukavan läpikuultavalta ja helpolta käyttää.

8 kommenttia:

 1. Ihanan yksinkertainen ja silti paljon katseltavaa!!!

  Upeat värit ja hieno kuva!

  VastaaPoista
 2. Erinomaista! Ja voin itsekin allekirjoittaa tuon sivun tarinan. Ihana valokuva! Juuri tuommoisia syyspäiviä kovasti odotan. Toivottavasti saamme nauttia niistä moneen kertaan tämän syksyn aikana.

  VastaaPoista
 3. Ihanan syksyinen tunnelma ja kauniit värit.

  VastaaPoista
 4. Kaunista syksyisyyttä tässä sivussa. Ja mä en voi päästää katsettani irti tuosta oranssista (huopa?)koukerosta! Mistä tuollaisia ihanuuksia saa?

  VastaaPoista
 5. Hyvin olet tiivistänyt syksyä rakastavien tunnelmat! Ja kuva on tosiaan ihana.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista, ne aina kannustavat! Huopakoristeet olen tilannut Bellesiltä joskus viime talvena,niitä on neljää syksyistä väriä.

  VastaaPoista
 7. Kaunis sivu ja kaunis kuva. Nuo värikkäät lehdet todellakin piristävät!

  VastaaPoista
 8. Ensimmäistä kertaa vierailemassa sinun blogissa. Aivan ihana leiska tämä. Tuo kuva on niin iiiihana ja tykkään väreistä hirmuisesti!

  VastaaPoista