torstai 16. syyskuuta 2010

Mielenkiintoisia harrastuksia
Milloin koet olosi ahdistuneeksi, milloin haluaisit paeta johonkin? Jokaisella meistä on jonkinlainen epämukavuusalue, olipa se sitten henkinen tai fyysinen. Koetko olevasi joskus ihan väärässä paikassa ja ulkopuolinen? Vältteletkö tilanteita, joissa et tunne oloasi kotoisaksi? Jos koet tällaisista asioista skräppäämisen liian vaikeaksi, sovella aihetta ja skräppää omalla epämukavuusalueellasi - tee jotakin sellaista, minkä olet aina kokenut kovin vaikeaksi.
Melko pienellä kokemuksella ulkona maalaamisesta öljyväreillä, voin sanoa,että jonkinlainen epämukavuusalue se on! Ja jos ei muuta, niin aina tulee mieleen, että mitähän naapurit ajattelevat. Osallistun Getinspired-haaste124 tällä sivulla.
Sivun toteutus on kai mulle tyypillinen eli melko simppeli... enkä taaskaan ole ihan tyytyväinen tekstiin...eikä mikään taida olla ihan suorassa...
BG:n kuviopapereita sarjasta Kioshi, niistä sivun ainoat kukkaset, taidan olla aika askeettinen skräppäri?
Tä ssä myös toinen näyte, tein tämän sivun eilen Sannikan vetämällä skräppikurssilla.Ja kyllä kursseilla ja tapahtumissakin skräpätessä asettaa itsensä alttiiksi mielipiteille,eikö?

4 kommenttia:

 1. Voiku ihania!!!

  Mulla on se ongekma, että aina ajattelen että mitähän muut on tästä miältä... Mitä väliä, jos itte tykkää?

  Taidampa skräpistää sulta ton alimman asettelun, on niin kiva!

  VastaaPoista
 2. Pidän molemmista sivuista, mutta erityisen paljon tuosta ylemmästä. Värimaailma on kaunis. Ja alemmassa on ihana kuva. Minusta on maalatessa virkistävää kuulla muiden mielipiteitä, vaikka nyt ovat piirustaminen ja maalaaminen jääneet skräppäysjalan alle. Sääli!

  Minun piti eilen onnitella sua nimipäivän johdosta, mutta päivä vei mukanaan ja niin se muistaminen jäi. Onnea siis näin jälkikäteen!

  VastaaPoista
 3. tosi kaunis tuo syyskuu sivu. ylempikin on kaunis, hauskaa että tuo ahdistaa, sillä miknusta on aina ollut hurjan ihana seurata toisten maalaamista ja piirtämistä, kun en itse osaa ollenkaan. eikä missään tapauksessa arvostella, ihailla vain.

  VastaaPoista
 4. Ihanan eriväriset sivut - ja molemmissa niin kaunis värimaailma!

  VastaaPoista