maanantai 20. syyskuuta 2010

Sain taas kirjeenoli tällä kertaa haastekisan ajatuksena, joka sai minut etsimään mukavia lappusia, joita miehelläni on tapana joskus mulle jättää.
Näitä lappusia, pieniä kirjeitä, olen säästänyt useita vuosien varrelta. Sivun valokuvat olen ottanut itse, varmaan joku taka-ajatus skräppäyksestä taustalla.? Otsikko tuotti ensin päänvaivaa: loveletters meinas tulla ihan väkisin otsikoksi, kunnes pieni kävelylenkki ulkona kirkasti ajatukset..."sain TAAS kirjeen." Eipä siinä englannin kieltä tarvittu oikean tunnelman luomiseksi.
Paperit ovat jälleen Basicgreyn kioshi-sarjaa ja kirjaimet Cosmo Criketin ja Pink Paisleen. Tällä ylemmällä sivulla osallistun siis haasteeseen, mutta en malta olla laittamatta tätä alempaakin sivua mukaan, sillä ne liittyvät läheisesti toisiiinsa!
Tämän sivun paperit ja rub-onit ovat Fancy Pantsin, otsikko on mun omaa käsialaa ,"kaunolla" kirjoitettu ja leikattu saksilla Sannikan hyvillä ohjeilla. Sivun ylälaidan teksti on tietty englanniksi, mutta joskus on ihan pakko, jos aikoo valmiita tekstejä käyttää ja jotenkin se nyt sopii tähän.

6 kommenttia:

 1. Ihania leiskoja!

  Lappusia on niin kiva lukia (ja säästää ;)!

  VastaaPoista
 2. Ihana viesti! Kivasti aseteltu kuvat ja paperit ylemmässä.

  VastaaPoista
 3. Niin ihanat sivut, tärkeitä asioita <3

  VastaaPoista
 4. Sullahan on ihana mies! Kivoja muistoja tosiaan tärkeistä asioista somasti säilöttyinä.

  VastaaPoista
 5. Molemmat on ihania ja tuo lappu kyllä sulattaa täysin. Insinöörin ku ottaa niin saa vaan tekstareilla loveletterit, hehe! Tuommosia olis kiva saada.

  VastaaPoista
 6. Suloinen viesti ja kauniit leiskat! Tuon ylemmän sommittelu on erityisen onnistunut :)

  VastaaPoista