maanantai 11. lokakuuta 2010

27th ja 5th

Nämä kaksi sivua kertovat kahdesta päivämäärästä, mitkä ovat tärkeitä elämässäni.
Otsikkoina ovat nämä päivät leimattuna sivuun ja tarinointiakin on aika vähän, mutta otin "taiteilijan" vapauksia tässä suhteessa.


Tätä haastetta voi tulkita useammallakin eri tavalla. Toteuta skräppäyssivu erityisen taiteellisesti tai skräppää aiheesta taide. Taide on erittäin suhteellinen käsite, joten mahdollisuuksia on aina pienen lapsen piirtelystä ranskalaiseen taidemuseoon asti. Ja paljon myös siltä väliltä. Myös oma skräppääminen on jo sinällään taidetta, mutta yritä tällöin viedä työn toteutus hieman perinteisestä linjastasi poikkeavaksi ja jos mahdollista, niin vieläkin taiteellisemmaksi.
Tämänkertainen Getinspired-haaste 128 antoi näin vapaat kädet taiteilla. Suvujeni pohjat tein tummille papereille akryylimaalilla ja liimaamalla vanhan sanakirjan sivuja maaliin.Kangasta, laatikosta aaltopahvia, skräppipaperin suikaleita ja Sannikan ohjeilla tehtyjä vekkikukkia ja vanhan kirjoituskoneen tekstiä, siinä materiaalit suunnilleen. Kun sain sivut "valmiiksi", leikkasin reunoilta vähän pois ja liimasin sivut 12x12 kartongeille.
Jännää, miten minusta löytyy kaksi puolta: siisti skräppääjä ja taiteileva skräppääjä!


3 kommenttia:

  1. Voi nuo taustat on aivan upeat! - Oletko käyttänyt muovikorttia värin levittämiseen? Mä olen just miettinyt sitä tekniikkaa, ja tämä toi uutta innostusta...

    VastaaPoista
  2. Jep, s-marketin vanha kortti toimi loistavasti tässä!

    VastaaPoista
  3. Minä yritin jo illalla kommentoida, mutta ei vain tullut läpi. Tarkoitus oli sanoa, että oletpas ollut viitseliäs! Minä kun menen aina sieltä, mistä aita on matalin, kunhan sivu valmistuu... Mutta sittenpähän voin ihailla muiden aikaansaannoksia! Taiteilija näyt olevan.

    VastaaPoista