maanantai 26. maaliskuuta 2012

Back to Crete


  Olemme jälleen lähdössä huhtikuussa Kreetalle ja teen parhaillaan uutta matkakirjaa sitä varten. Viimevuotinen on kuvassa päälimmäisenä ja uusi alempana. Vanhempi teos on blogissani vuoden 2011 luettelossa "Matkakirja Kreetalta".
Tätä uutta kirjaa lähdin tekemään jälleen suuresta akvarellipaperiarkista; tällä kertaa leikkasin sivut ensin ja sitten vasta maalasin akvarelliväreillä. Tässä tulosta:


Tässä siis alkutilanne, taitetut arkit, etusivu ja joitain aukeamia, sidonta vielä puuttuu. Näiden sivupohjien päälle tulee sitten kuvia, piirroksia ja tekstiä eli uusi matkakertomus Kreetalta, postailen sitten jatkossa uusista tapahtumista, keväisiä tunnelmia kaikille!

5 kommenttia:

 1. Tästä tulee varmasti taas hieno matkakirja! Mukavaa matkaa teille!

  VastaaPoista
 2. vautsi!! Tosi hieno, tollaista kun jaksaisi alkaa itsekin näpertämään. Ois se kyllä kiva muisto olla kirjahyllyssä! Ja täällä alkaa ilmat muuttumaan kesäsemmiksi. Nyt vaan odotellaan että merivesi vähän lämpenis niin uskaltautuis uimaan. Itseasiassa Andreas kävi jo pulahtamassa eilen, mutta itse en vielä uskaltautunut. Mutta nauttinut olen, on se vaan ihanaa kun aurinko paistaa !! Terveisiä!! : )

  VastaaPoista
 3. Ihana avoin kirja odottaa muistoja matkalta! Tuonne Kreetalle pääsyä odottelen itsekkin innokkaasti. Kun vaan koittaisi kevät tänne Suomeenkin...t. Tarja

  VastaaPoista
 4. Oi tulee kyllä hieno varmasti tästäkin!

  VastaaPoista
 5. Moi Sirppis! Kyselit verkkokursseista. Tuo 21 secrets on minusta sopivan hintainen (59 dollaria), kun siihen sisältyy 21 pientä työpajaa. Ja kun sen voi käydä läpi omassa tahdissaan ja aikaa on vuoden loppuun, niin ainakin minä uskon ajan siihen riittävän. Ja kun printtaa pdf-ohjeet, niin voihan siitä harjoituksia tehdä vielä myöhemminkin, vaikka videot ei enää näkyisikään. Mutta kursseja on netissä paljon, jokainen löytää itselleen sopivimman - tuo josta sinä kerroit näyttää tosi monipuoliselta.

  VastaaPoista