maanantai 29. lokakuuta 2012

Tohelon päiväkirja 1

    Olin eilen Tampereella , Sampolassa, Sannikan mainolla kurssilla "Märät tekniikat" skräppäyksessä ja sain siellä taas mukavasti lisää tietoa ja vinkkejä gesson sekä maalien käytöstä. Vaikka en nykyisin paljon tee skräppisivuja, niin kurssi oli minulle ihan sopiva ja tulipa mieleen, että jokusen leiskan voisi tehdäkin taas skräppäämällä!
Minulla oli mukanani gessolla maalaamani ilmainen esite, jonka päälle teen akryylimaaleilla eri kerroksia rakennellen vähitellen sivuja omani näköiseksi.
Tämän ylläolevan aukeaman kanssa painiskelin pitkään ennenkuin sitten vasta kotona tein lopullisen asettelun. Sivu lähti ajatuksesta "kun etsit, niin löydät" ja se lukee vasemmanpuoleisen kukan keskellä, joten lasten pelikorteista liimaamani "omakuva" innoitti otsikkoon " Löysin itseni taiteilemasta".
Alimmainen aukeama syntyi kokeilemalla värisuihkeita ja kirjaimia maskina. Kirjani sai kurssilla nimen "Tohelon päiväkirja", niin paljon kirjoitusvirheitä ja muuta sähläystä tuli tehtyä, mutta pääasia oli pitää hauskaa! Kiitos Sarille ja muille kivoille kanssasählääjille seurasta,nähdään!2 kommenttia:

  1. Häikäsevää! Varsinkin viimeinen aukeama näyttää ihanalta. Kiitos seurasta eilisellä kurssilla, oli ihanaa sotkea monta tuntia! t. Petra

    VastaaPoista
  2. Kiitos Petra, oli mukava tutustua,nähdään taas!

    VastaaPoista