tiistai 22. tammikuuta 2013

Tunnustus

  Niinhän siinä sitten kävi, että kolmisen viikkoa jaksoin kirjoitella Vuosikirjaani, kun jo jäi pari päivää kirjaamatta! Nyt on kulunut jo viikko eikä yhtään innosta. Sen sijaan että olisin kirjannut tekemisiäni ja tuntojani, olen kokeillut erilaisia mixed media-tekniikoita kirjaan, jonka tein Jaffakeksipaketista. Paketista tein kannet ,jotka maalasin ja sidoin sisälle neljä vihkoa kirjansivuiksi, joissa käytin kaikenlaisia hukkapapereita. Käytin sisäsivuiksi suuren liikeketjun mainoslehteä, vanhoja kirjansivuja ja muutamia lehtiön viimeisiä lehtiä. Tässä kansi:

Sidoin vihkot kirjaksi käyttäen vahattua kirjansidontalankaa ja neulaa, sidontaohjeet ovat kirjansidontakurssilta, tässä selkäkuva:


  Tätä kirjaa olen tehnyt joka päivä eli gessoa olen levitellyt sivuille, liimaillut sivuille erilaisia paperin paloja, leimaillut, kirjoitellut mitä mieleen juolahtaa ja maalannut taas päälle. Muutamia valmiita CraftersWorkshopilta tilaamia stensiilejä olen käyttänyt, mutta itse voi myös leikata stensiilin (template) vaikka tukevasta paperista.Tässä pari kuvaa sisäsivuilta:

Sivulle on tarkoitus tehdä pientä viimeistelyä, mutta nautin jo pelkästään erilaisten pintojen tekemisestä niin, että osan jätän "näpertämättä" kokonaan. Olisko joku muu innostunut tämänmoisesta? Olisi kiva, jos ottaisitte yhteyttä!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti