maanantai 15. huhtikuuta 2013

Kreetan kirja 2013

  Joo, arvaapa mitä....Kreetalle ollaan taas lähdössä ja kirja on tästäkin reissusta jo valmistumassa tai siis pohjat on melkein tehty.
Eli tässä kansi: ohuesta pahvista, kartalla päällystetty, Kreeta ympyröity ja vuosiluku vanhoilla siirtokirjaimilla, aakkosten alku sabluunalla ja gessolla, sisäkannet vesiväreillä ja teipeillä koristettu.
Tässä eka aukeama: etukanteen olen kiinnittänyt vesiväripaperista tehdyt, pienemmät sivut, mutta pienet taskut ja tagit odottavat sopivia paikkoja, otan ne mukaan ja liimaan paikan päällä. Taskut tein vanhoista kansioiden välilehdistä, harlekiiniruudut sapluunalla. Näihin pieniin taskuihin voi laittaa pääsylippuja yms. mukavaa muistoa!
Tämä kuva on keskiaukeamasta, jossa näkyy sidontalanka keskellä. Sivut olen leikannut ja taitellut akvarellipaperista, vahattu kirjansidontalanka on vahva ja kestää kastelua niinkuin paksu paperikin. Kuvissa olevat kalat olen löytänyt vanhoista varastoista. Vesivärillä olen antanut hiukan pohjavärejä sivuille, aion piirtää pieniä kuvia ja kirjoittaa matkatarinoita ja lisätä näin kerroksia sivuihin.
     Laittelen sitten kuvia kirjasta reissun jälkeen! Täällä on edellisen kirjan tekoa!



1 kommentti:

  1. Oi, ihana pohja! Toivottavasti on/oli hieno matka ja sivuilla mukavia muistoja!

    VastaaPoista