torstai 28. marraskuuta 2013

Vuosikirjani 2013 lokakuu ja marraskuu

Vuosikirjani lähestyy loppuaan kuten tämä vuosikin ja tuntuu siltä, ettei heti taas ala samaan urakkaan. No, tässä ovat lokakuun aikaansaannokset, kalligrafiakurssi oli tosi opettavainen ja piristävä, täytyisi vaan kovasti harjoitella.
Toinen ilonaihe lokakuussa oli käynti Sara Hildenin taidemuseossa Tampereella ja siellä parhaillaan olevan näyttelyn tutkiminen.Tällä sivulla on siitä kortti muistona. Kannattaa muuten käydä katsomassa kaikki Mixed Media-immeiset!!
Marraskuun sivut ovat melko värikkäitä verrattuna joidenkin päivien pimeyteen, mutta joskus marraskuun taivaalla voi nähdä upeita värejä, kun aurinko paistaa matalalta pilviin.
Marraskuun sivuihin innostuin suihkuttelemaan taustoja, valkoisen gesson päälle, omatekoisilla misteillä eli suihkemaaleilla. Netistä löytämieni ohjeiden mukaan tein suihkeet Mini Mister-pulloihin vettä ja elintarvikeväriä sekoittamalla.Onko muilla kokemuksia?
Joulukuun sivut ovat vielä tulossa, ehkä perinteisin värein?????
3 kommenttia:

  1. Hienoja sivuja! Upeat mistaukset, hyvin olet onnistunut omien värien teossa. Itse en ole tehnyt kuin akryylimaaleista omia sekoituksia.

    VastaaPoista
  2. Upeat loka ja marraskuu - tykkään kovin.

    VastaaPoista
  3. Mielettömän upeita sivuja vuosikirjassasi.

    VastaaPoista