lauantai 15. helmikuuta 2014

Namaste

        Jo kymmenen vuoden ajan jooga on ollut osa elämäntarinaani. Jooga aiheenani tein 3-osaisen ATC-kortin, jolla osallistun Pitsiä ja puuteria-blogin haasteeseen #4. Haasteeseen pyydettiin tarinaa mukaan ja tässä omani:
"Jooga on ollut lempeä opettajani, rauhallinen kumppanini ja kehoni parantaja jo vuosia. Se on auttanut minua  hengittämään paremmin ja suhtautumaan lempeästi itseeni sekä lähimmäisiini. Olen saanut  ohjata joogaa mukaville ihmisille ja joogan piiristä olen löytänyt uusia, hyviä ystäviä."
Ylemmässä kuvassa on atc:n "ulkopuoli" ja alemmassa kortin "sisäpuoli. Ennenkuin tein jooga-aiheisen kortin, niin näpertelin kolmiosaisen atc:n myös aiheesta Mandala. Mandalan piirtäminen on eräänlaista mietiskelyä kynä kädessä ja olen tehnyt sitä paljon. Tässä pieni esimerkki, ensin taas "ulkopuoli" ja sitten "sisäpuoli".
Jooga-aiheisella kortilla osallistun siis haasteeseen. Kun olin tehnyt korttini, huomasin ettei niissä ollutkaan tilaa, johon olisin liimannut tiedot kortin tekijästä yms. yhteystiedot! Ajattelin vain korttia kokonaisuutena eikä perinteistä kääntöpuolta ollutkaan, yllätys, yllätys!
Olen ollut viikon flunssan kourissa ja tänään, kun sain kortit tehtyä, tuntuu jo paremmalta.


9 kommenttia:

 1. Hei, hieno tarina sinulle läheisestä aiheesta. Upea toteutus, kiitos kun osallistuit haasteeseen.

  VastaaPoista
 2. Varmasti kiva harrastus on tuokin joogalaji. Hauskasti sait siitä korttiaiheen. Kiva toteutus.

  VastaaPoista
 3. Heippa, käyppä kurkkimassa Pitsiä ja Puuteria blogissa ja ota yhteyttä minuun tiinatillqvist@gmail.com. :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut Sirppis! Korttisi on todella kaunis ja oma tarinasi koskettaa. Terv. on-off -joogaaja :)

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo mandala varsinkin - taitava olet :)

  VastaaPoista