sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Lehtiä,paperia,puusta kotoisin

Pari viikkoa sitten haravoin pihassa vaahteranlehtiä ja otin muutaman valokuvan,kun aurinko paistoi lehtiin. Inspiroidu-haaste77 osui ihan nappiin, kerrankin oli valokuva tuore ja valmiina koneella, eikun skräppäilemään!
Twistiin päätin myös osallistua, puinen aihe sopi hyvin. Puuta sivussa on syksy-kirjainten alla oleva puutikku ja puiset vuosilukunumerot. Otsikon-SYKSY-tekstin valkoiset kirjaimet päällystin Doodlebugin samettijauheella:ensin sivelin kirjaimet puuliimalla ja sitten painoin kirjaimet jauheeseen. Kokeilin myös Sannikan vinkkiä päällystää kirjaimet 2-puoleisella teipillä, mutta niitä oli hankala käsitellä.
En ole kovin tyytyväinen tähänkään lopputulokseen ja voi olla, että jauheen käyttäminen kirjainten päällystämiseen ei olekaan hyvä idea, vai onko?
Basic Greyn Indian summer-papereista löysin taas sopivat sivuuni.
Loistava haaste kuitenkin ja olen aika tyytyväinen tähän syksyiseen sivuun.

Vaahteran lehdet ovat jo kaikki pudonneet; onneksi on sräppäilyharrastus muistojen ja tunnelmien tallentamiseen!

4 kommenttia:

 1. Ympyramuodot miellyttaa aina mun silmaani ja tuo lamminsavyinen taustapaperi on ihana! Sopii taydellisesti kuvaan! Samettijauhe on aivan uusi tekniikka mulle ja kuulostaa aika hauskalta!

  VastaaPoista
 2. Minusta tämä on tosi onnistunut, sommittelu toimii ja nuo samettipintaiset aakkoset näyttävät kivoilta.

  Se samettijauhe vaan on aika sotkuista, sille ei voi mitään :)

  VastaaPoista
 3. Lueskelin netistä juuri liimasta, joka on tyynyssä samaan tapaan kuin leimavärit. Sillä voisi saada hyvän, tasaisen liimapinnan kirjaimiin samettijauheen kiinnittämiseksi, täällä sillä oli kiinnitetty kimalletta: http://creatingkeepsakesblog.com/2009/10/22/sticky-techniques/ (Glue Pads). Ja jossain tuli vastaan myöskin spray-liima, en muista missä. Kumpaakaan en ole kokeillut.

  Kiva sivu joka tapauksessa, ja ihanat syksyn värit!

  VastaaPoista
 4. Todellakin toimiva kokonaisuus. Ihania syviä syysvärejä! <3

  VastaaPoista