torstai 3. joulukuuta 2009

Unohdin paperit


Ei palaakaan paperia...
vaan kanaverkkoa, foliota, liimatussia, samettijauhetta sekä pahvikirjaimia, siinä ainekset tämänkertaiseen skräppisivuun.
Haaste#83 inspiroi minua kovastikin, kun keksin käyttää kanaverkkoa pohjamateriaalina. Folio kiiltelee jonkin verran ja kuvasin sivun sähkövalossa, mutta aika tyytyväinen olen aikaansaannokseeni. Menneen pimeän marraskuun iloja!!??

Ja pääsinpä kokeilemaan liimatussilla ja samettijauheella, yllättävän helppoa oli tehdä teksti tavalliselle talousfoliolle.
Kuvat on otettu "katse maassa" :omat jalanjäljet lumessa ja tien pintaan jäätyneitä lehtiä, kaunista voi löytää läheltä.
Sen verran jouduin käyttämään
taustalla paperia kuin iso foliopala tarvitsi taakseen.
Usein mulle käy näin: vaikealta tuntuva haaste innostaa, kun vain käy sen kimppuun! Verkon takaa näkyy siis meidän vanhaa sohvanpäällistä. Sivun oikeassa alakulmassa on tekemäni foliotähti, eka itse tekemäni koriste...

4 kommenttia:

 1. Hieno idea käyttää kanaverkkoa! Ja värjätyt otsikkokirjaimet kiinnitti heti huomion, kun avasin kuvan isommaksi, oikein kuviin ja sivun tyyliin sopivaa :)

  VastaaPoista
 2. Todella hieno sivu! Pidin myöskin tuosta kanaverkko ideasta!

  VastaaPoista
 3. Oho, tässä on kyllä pistetty mielikuvitus lentämään materiaaleja miettiessä, eipä ois itselle tullut mieleenkään! kanaverkko näyttää ihan mahtavalle, pitää kyllä skräpistää tuo idea jossakin vaiheessa!

  VastaaPoista
 4. Ihailtavaa luovuutta. Mäkin haluan kokeilla kananverkkoa!

  VastaaPoista