maanantai 11. tammikuuta 2010

IIK....lemuttaja!


08.01.2010 - 12:00
Tuoko joku tietty haju tai tuoksu mieleesi muistoja? Vastaleivotun pullan tuoksu saa lähes poikkeuksetta hymyn kenen tahansa huulille. Keväinen sade, suosikkihajuvesi tai kunnon kalakeitto. Vastaleikattu nurmi tai vauvan tuoksu. Mummolan vinttikin voi tuoksua erityiseltä, siihenkin liittyy varmasti muistoja. Entä onko jokin haju, joka saa voimaan pahoin? Joku saa päänsäryn bensa-asemalla, toinen kaupan juustotiskillä. Hajuaisti on merkillinen juttu, sillä jokainen meistä tulkitsee hajuja omalla tavallaan.
Tässä sivussa pienten raamien sisällä on otus, joka voi pilata marjojen napsimisen pensaasta kesken kauniin kesäpäivän.
Hauskan ja osuvan nimen "LEMUTTAJA" tälle otukselle antoi naapurin Katriina, kun ei tainnut tietää oikeata nimeä hyönteiselle nimeltä metsälude!

Kokeilin Sannikan hyvillä ohjeilla kukan tekemistä: tämmöinen lopputulos. Mulla ei ollut kotona askarteluhuopaa, joten leikkasin palat vanhasta fleecehuovasta, josta leikkasin myös reunapalan sivun koristeeksi.

1 kommentti:

  1. Kerrassaan valloittavan hauska sivu! Tuo Iik ja pikkuriikkinen valokuva on ihan hurmaavat, hih! :D Vitsit, tässä on kyllä ihanat kirkkaat kesäiset värit ja tunnelma :)

    VastaaPoista