lauantai 2. tammikuuta 2010

Jäisen kuoren alla


01.01.2010 - 12:00
Jäässä voi olla niin henkisesti kuin fyysisestikin. Talven paukkuvat pakkaset voivat aiheuttaa toimintakyvyttömyyttä monella tavalla, julkinen liikenne myöhästelee ja sähköt katkeilee. Auton ovet ovat jäässä, sormenpäitä punottaa ja lapsi on testannut jäätynyttä metallitolppaa kielellään. Jännitys voi lamaannuttaa ihan totaalisesti, jolloin sitä on ikään kuin jäässä. Esitelmät ja luennot, ehkä jopa ensitreffit. Jäässä voi olla myös jonkun sydän, tai siltä voi ainakin tuntua. Myös näistä ikävistä kokemuksista voi skräpätä, ne ovat tunteita ja elämää siinä missä iloisemmatkin asiat!
Vaikka haasteessa sanotaan, että jäässä voi olla myös jonkun sydän, niin mulle tuli heti ajatus että jokaisen sydämessä on kuitenkin lämminkin paikka jäisen kuoren alla. Jokaisella meillä on joku ihminen tai asia ,jota kohtaan tuntee lämpöä, näin haluan uskoa.
Tein sivun tosi nopeasti, mutta kuvasin sen vasta tänä aamuna päivänvalossa. Edellisen postauksen kuva oli ihan keltainen johtuen sähkövalosta ja se vähän harmitti. Keksin käytää pastelliliitua sivun kehykseksi; aika mukava jälki siitä tuli.
Toi mun testiosuus on hieman hyppivä (minäkö hypin asiasta toiseen?) eli sydämessä oleva teksti tulee ajatuksen viimeiseksi, mutta muuten mun tyylilleni taitaa olla ominaista pelkistäminen ja tietynlainen yksinkertaisuus!
Sydämen alla oleva revitty paperi on Color Coren "Black Magic", josta tuli hieno revitty reuna, sydämen reunat korostin Rangerin kiilleliimalla "Copper".
Tästä se vuosi mukavasti alkaa....

1 kommentti:

  1. Wau! Tää on tyylikäs, ihanan graafinen ja vitsit miten toi liitupiirros näyttääkin kivalta!

    VastaaPoista