torstai 17. kesäkuuta 2010

Silkkipaperilla siivoustaSilkkipaperilla voi olla monenlaista käyttöä; meidän mummulta perin ison kasan valkoista silkkipaperia, jossa on teksti Golden Leaf. Paperi on peräisin Tervakoskelta ja tehty ilmeisesti savuketeollisuutta varten. Joka tapauksessa paperia käytettiin meillä suvussa ikkunoiden kuivaamisen pesun jälkeen. Silkkipaperista on jäljellä muutama iso arkki.
Sivussa käytin silkkipaperia pohjan päällä ja ne mytyt kuvaavat ikkunankuivauksen jälkeen rutistettuja arkkeja eli ei siis ollut tarkoitus tehdä kukkia silkkipaperista.
Valokuvissa on mun "kotikirjan" muutama sivu; olen liimannut kirjaan pohjapiirustukset ja kodin tärkeät mitat sekä kangastilkkuja sekä lehdistä ideoita .
Sivussa on pääosin BG:n basic white-kuviopapereita,Priman leimasinjälkeä ja timantteja. Itse rakenneltu tarinointilappu ja kimallukset kuvaavat kirkkaita ikkunoita.Tiskattuaan astiat, vaarini sanoi aina että "nyt on koti kaunis", siitä sivuni otsikko.

3 kommenttia:

 1. Hauska idea tallettaa nuo paperit muistoihin, jo niitä on jäljellä enää muutama :)

  Kaunis ja harmooninen kokonaisuus.

  VastaaPoista
 2. Ihana sivu - aivan hurmaava aihe!

  VastaaPoista
 3. Tuo taustapaperi on suloinen - ja aihe tosiaan hurmaava! Ja niin totta! Ja parasta sivussa on nuo viitteet aiempiin sukupolviin. Se sitoo niin kauniisti nykyhetken menneisyyteen.

  VastaaPoista