sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Amanita muscaria


Tussaa koristeet! Luo skräppäyssivun koristeet ja kuviot tussaamalla. Tee värikkäitä koukeroita tai keskity pienempiin yksityiskohtiin. Tussaa kuvan päälle korostuksia tai väritä tusseilla kokonaisia alueita. Jos mahdollista, tee koko työ pelkästään tussaamalla! Näin getinspired-haaste 129 tällä kertaa.
Mun hupia on piirrellä ääriviivoja tusseilla kaikenlaisten kuvioiden ympärille, joten tämä haaste osui maaliin sopivasti. Keskityin lähinnä yksityiskohtiin, alareunan kiekura on tosin paperista leikattu. Otsikon kirjoitin ja väritin tusseilla; ja kuten näkyy, muut viivat on tehty vapaalla kädellä, paitsi punainen tussiviiva koko työn ympärillä, siinä on viivoittimen jälki.
Syksy tuntuu olevan mulle sopivaa valokuvausaikaa, joka puolella on upeita maisemia ja pieniä, auringon valaisemia kohteita kuten lehdet ja sienet.
Xingillä on muuten menossa hyvä vinkkisarja säilytyksen nikseistä, niitä aina tarvitaan.
Mä järjestän askartelunurkkaani ja tavaroitani melko huonosti,tosin tiedän tarkkaan mitä mulla on , mutten löydä niitä aina tarvittaessa eli turhaa aikaa kuluu etsiessä tarvikkeita! Tuttua??

6 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisen näköinen tuo osittainen ruskea kehys + ruskea kiekura + valkeat ja punaiset korostukset. Tasapainoisen kaunis sivu!

  VastaaPoista
 2. Tuttua on tavaroiden etsiminen! Ja kärpässienetkin on tuttuja, se on ehdottomasti sieni josta eniten tykkään - en nimittäin syö sieniä jos ei ole aivan pakko, arvioin siis vain ulkonäön perusteella :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen kuvaillut tänä syksynä kärpässieniä - mutta kuva päätyi kehyksiin "taidehyllylleni". Pitäisiköhän tehdä siitä sivu, kun sinun on todella viehättävä. Ja punainen otsikossa ja sienessä korostuvat muun värityksen keskellä todella hienosti!

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoiset väriyhdistelmät, mutta ei ollenkaan hassummat!

  Ja komppaan Pia K:ta :D

  VastaaPoista
 5. Tarvikkeiden etsintä täälläkin niiin tuttua.. Ja jokaisesta etsimisestä seuraa lisää sotkua.
  Kuva on kiva, ja sivu yksinkertaisen hyvä, antaa kuvalle hyvin tilaa erottua.

  VastaaPoista
 6. Kuva on tosi kaunis ja sivu hyvin toteutettu. Stanssikuvio sopii tähän hyvin.

  VastaaPoista