maanantai 15. marraskuuta 2010

Great Girls ja etiketit

Siis suurenmoiset tytöt ja kaikenlaiset etiketit; mikäpäs sen kiinnostavampi aihe!


"Arjessa törmää monenlaisiin etiketteihin ja tuotepakkauksiin. Näitä arkisia ruoka-aineita, siivoustarvikkeita tai muita tuotteita voi ikuistaa paitsi valokuvaamalla, myös käyttämällä niiden etikettejä askartelussa. Tallenna pala arkea skräppäämällä jokin etiketti." Näin getinspired#133. Skräppää etiketti...ja nopeasti löytyi laatikoista nämäkin etiketit. Taustalla on mustaa akryylimaalia kuplamuovilla painettuna ja "skräppipaperi" on itsetehtyä: pahvia, kaavapaperia, liimaa, leimoja. Ympyrät olen ensin leimannut, sitten leikannut irti ja kiinnittänyt kohotarroilla . Journaling on erään tunnetun etiketti, sehän kertoo jo paljon! Sivun otsikko jäi turhan sekavaksi,ehkä?
Erittäin hauska aihe haasteessa, yritin käyttää juuri löytämääni mixed media-tekniikkaa, mutta esim. kirjaimet olisi voinut käsitellä jotenkin luovemmin!

8 kommenttia:

 1. Toosi hieno. Aivan ihanat värit ja kuplamuovit ja pallot.. Täytyypä seuraavasta kyseisen merkkisestä vaatteesta säästää etiketti ja skräpätä tästä kokoasiasta tai siis siitä, kun on vaan niin pirun vaikea löytää vaatteita.. Kiitos inspiraatiosta. :)

  VastaaPoista
 2. Hieno! Tykkään tosi paljon väreistä, leimailuista, rosoisesta jäljestä <3 Tämä tyyli sopii sulle!

  VastaaPoista
 3. Hienoja yksityiskohtia joka paikassa, upea kokonaisuus!

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtava kokonaisuus, toi tausta on niin upia!

  VastaaPoista
 5. Oi miten hieno! Ja mitkä värit! :)

  VastaaPoista
 6. Tosi hieno! Meinasinkin kysyä noista palloista, hyvä kun avasit asian =) Tuo nauhan kanssa oleva on tosi kiva, täytyykin laittaa korvan taakse!

  VastaaPoista
 7. Mahtavan voimakas värimaailma ja kivoja yksityiskohtia katseltavaksi. Tykkään tosi paljon!

  VastaaPoista