keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Pink on White


  Herkkää tunnelmaa, jo enteilee ystävänpäivän läheisyyttä. Käytin kortissa vain valkoista ja pinkkiä, joten voin kortillani osallistua P*kishaasteeseen #172.
   Kortissa olevan sydämen olen tehnyt tukevasta paperista, johon liimasin maalarinteipin palasia ennen maalaamista ja talouspaperirullalla tein ympyröitä pinkillä akryylimaalilla, hiukan pinkkiä kiilleliimaa tehosteeksi. Kortissa on teksti "Love" on tekstattu suoraan korttiin samoin kuin viivat sydämen ympärillä on vapaalla kädellä.

6 kommenttia:

 1. Ihanan raikas ja sydämellinen kortti!

  VastaaPoista
 2. Onpa todella kaunis kortti! Ihana tuo sydän.
  Ei tarvitse mihinkään rekisteröityä ;) P*skisosallistumisessasi näyttäisi olevan näppäilyvirhe blogiosoitteessa ja siksi sitä ei löydy.
  Helpoiten linkitys suoraan oikeaan postaukseen onnistuu, kun omassa blogissaan klikkaa postauksen otsikkoa. Tässä tapauksessa siis klikkaa Pink on White ja sitten kopioi selaimen osoiteriviltä koko rimpsun Mr. Linkyyn. Eli tämännäköisen tekstin: http://sirppis.blogspot.fi/2013/01/pink-on-white.html
  Kokeile ihmeessä uudelleen niin kauan että saat onnistumaan - poistan tuon toimimattoman linkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt taisi mennä oikeinperin ja perille tää juttu!
   Kiitos :)

   Poista
 3. Kaunis! Vastaanottaja varmasti ilahtuu :)

  VastaaPoista
 4. Ihana kortti :) Tosi kaunista jälkeä ja kiva, että ne on saatu aikaan yksinkertaisilla materiaaleilla maalarinteippi ja talouspaperirulla yms. Pidän kovasti!

  VastaaPoista