tiistai 12. tammikuuta 2016

Käsi selän takana

     Uudelleen löytyneessä blogi-innostuksessani törmäsin tähän blogiin Teemakuun taidetta, jossa tammikuun 2016 teemana on tehdä taidetta ns.käsi selän takana. Vaikuttaa mielenkiintoiselta ja minähän kokeilin aluksi tehdä vasemmalla kädellä pienet maalaukset.
  Nämä molemmat olen maalannut käyttäen uusia, Konsta-shopista tilaamiani Derwent Inktense Block- väriliituja.Piirtelin kuvioita, suihkuttelin vettä päälle ja maalailin pensselillä levittäen väriä akvarellipaperille. Kirjoittelin ohuella kynällä "tekstiä" päälle.
  Olipas vaikeata pitää oikea, vahva käteni poissa pelistä. Ei oikein uskoisi, että isäni suvussa on paljon vasenkätisiä, minulla sitä sukuvikaa ei taida olla! Näillä uusilla väriliiduilla kokeilut jatkuvat


12 kommenttia:

 1. Kiva kun innostuit Teemataiteista, tervetuloa mukaan. Sama teema kestää kuukauden ja mukaan voi tulla koska vaan sinä aikana.

  Värikkäillä ja iloisilla töillä aloitit! Oikea käsi kyllä haluaa minullakin tulla avuksi, selän takan sitä oikeasti pitää pitää.

  VastaaPoista
 2. Linkitys on vähän erilainen, jotta riittää yksi linkitys. Siihen käytetään tunnisteita. Tarkat ohjeet ovat haastesivulla ja neuvon tarvittaessa. Ensin sinun pitää lisätä tähän postaukseen tunnisteet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En saa tuohon postaukseeni tunnistetta lisättyä, koeta osata seuraavan kerran. Tein linkityksen ennen kuin katsoin ohjeita enkä ole tehnyt tämmöistä tuplalinkitystä ennen muissa yhteyksissä!

   Poista
  2. Kannattaa lisätä tähän, helpottaa jatkossa. Kynän kuvasta pääset muokkaamaan tekstiäsi, lisää tunnisteet: teemataidetta, vasen käsi
   Pilkku välissä, että tulee kahtena. Klikkaa Päivitä.
   Korjaan linkkisi ja lisäät sinut osallistujien luetteloon. Seuraaavassa postauksessa ei sinun tarvitsee kuin lisätä nämä samat tunnisteeet, ei muuta!

   Poista
  3. Siis minä lisään ja korjaan linkkisi tunnisteiden avulla :)

   Poista
 3. Tervetuloa mukaan! Kivasti aloitit, värikkäät.

  VastaaPoista
 4. Kivaa, kun tulit mukaan haasteeseen!

  Värikäs aloitus, väriterapiaa valkea keskellä!

  VastaaPoista
 5. Ihanan pirteitä värikkäitä töitä.

  VastaaPoista
 6. Kannatti tulla mukaan haasteeseen!
  Sulla on hienot värit työssäsi!

  VastaaPoista
 7. Hienoa ja värikylläistä jälkeä olet tehnyt vasurilla, tervetuloa mukaan haasteeseen!

  VastaaPoista
 8. Hienoa jälkeä, elävää ja jännittävää. Kivaa tuo teksti joukossa.
  Tervetuloa mukaan, tämä on hauska haaste. Koskaan ei tiedä, mitä seuraavassa kuussa saamme tehdä :-D

  VastaaPoista
 9. Hyvin sujuu vasemmallasikin, mukavia värikkäitä töitä :-)

  VastaaPoista