maanantai 18. tammikuuta 2016

Vasurilla mennään

  Teemakuun taidetta- taideputki jatkuu seuraavanlaisilla kokeiluilla. Otin tällä kertaa uusien Intense Block-väriliitujen laatikosta tummimmat liidut ja vasemmalla kädellä toteutin nämä kaksi metsäistä kuvaa.

Liiduilla piirtelin, pensseliin vettä ja annoin värien voimistua, aika paljon tummempi tulos kuin edellisellä kerralla. Kun väri oli vielä kosteaa, laitoin sapluunan päälle ja pyyhin vauvapyyhkeellä väriä pois. Käytin samaa sapluunaa molemmissa kuvissa eli toinen on abstraktinen metsä ja toinen ehkä realistisempi. Valkoisella tussilla pistelin kuviin "lumisadetta".
   Oikea käsi olisi taas osallistunut, mutta sain sen pidettyä poissa työmaalta!

7 kommenttia:

 1. Lämpimän kauniin värit töissäsi. Abstrakti miellyttä minua. Kuusissa lumisade tuo kivan tunnelmat. Hyvin osaan vasemmallasi piirtää.

  Nyt saan sinut linkitettyä oikein, eka työsi ei näy, ellet lisää "vasen käsi" tunnistetta siihen.

  VastaaPoista
 2. Onpa kiva kokeilu. Vasen aivolohko ajattelee ihan toisin kuin oikea puolisko.
  Osuin monen mutkan kautta blogiisi. Kiva kun jatkat taas bloggailua, ihastuin tyyliisi tehdä kortteja ja toivon että voisimme joskus vaihtaa!

  VastaaPoista
 3. Hyvin on kokeilut onnistuneet.Voimakkaat värit,tykkään.
  Kuten Millin sanoikin,laitatko tunnisteen myös ekaan postaukseesi..tuo vasen käsi, niin sitten näkyy kaikki ja on helpompi kommentoidakin.:)

  VastaaPoista
 4. Hyvin toimii vasen ja mielenkiintoiset työt saitkin tehtyä :-)

  VastaaPoista
 5. Pidän erityisesti tuosta abstraktista, vahva työ.

  VastaaPoista
 6. Hienoja molemmat ja vielä vasemmalla kädellä. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista